Maahanmuuttokriittinen kansanliike tuomitsee yritysten ja yhteisöjen hyödyntavoittelun

Julkaistu 15.12.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike pitää massamaahanmuuton Suomeen mahdollistavaa toimintaa epäisänmaallisena ja kansantalouden kannalta osaoptimointina.

Tällaista toimintaa harjoittavat mm. yksityiset vastaanottokeskuksia ylläpitävät yritykset ja järjestöt, juristit, tulkit sekä kuljetusyhtiöt.

Lyhytnäköisen hyödyntavoittelun sijaan eri toimijoilla tulisi olla moraalista selkärankaa pidättäytyä lisäämästä Suomen ulkomaista velkaa, jota joudutaan seuraavan vuoden aikana ottamaan maahanmuuton kustannuksiin 1-2 miljardia euroa. Lisääntyvä valtionvelka näkyy jatkossa veronkorotuksina sekä palveluiden ja etuuksien heikennyksinä valtiontalouden säästöpaineiden vuoksi. Massamaahanmuuton taloudellisten kustannusten lisäksi siitä aiheutuu myös sosiaalisia ja inhimillisiä kustannuksia.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vetoaa yrityksiin ja yhteisöihin. Niiden tulisi toiminnassaan liittyä kansan enemmistön kanssa vastustamaan nykyistä maahanmuuttopolitiikka ja erityisesti sen seurauksia. Yhtenäisyydellä ja päättäväisyydella voimme tehdä paremman huomisen itsellemme ja lapsillemme ajamalla muutosta. Suomalaisten ei pitäisi kurjistaa maataan omilla päätöksillään.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittinen kansanliike tuomitsee yritysten ja yhteisöjen hyödyntavoittelun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s