Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii varusmiehiä katupartioihin

Julkaistu 7.1.2016

Kansalaisten kokema turvattomuus on lisääntynyt maahanmuuttokriisin seurauksena. Se on innoittanut erinäisiä tahoja turvaamaan läsnäolollaan yleisiä paikkoja. Spontaanisti perustettuja katupartioita kohtaan on myös esitetty epäilyjä näiden todellisista tarkoitusperistä.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii, että nykyisessä muuttuneessa tilanteessa kansalaisten kokemaan turvattomuuteen tulisi vastata varusmiehistä muodostetuilla katupartioilla. Ne turvaisivat läsnäolollaan kansalaisten liikkumista ja oleskelua paikoissa, joissa ongelmia on esiintynyt.

Varusmiesten katupartiot eivät olisi aseistettuja ja niihin hakeuduttaisiin vapaaehtoisperiaatteella. Ensisijaisesti partioihin sijoitettaisiin sotilaspoliisi-, raja- tai muun soveltuvan erikoiskoulutuksen saaneita palveluksensa loppupuolella olevia varusmiehiä. Partiot tarkkailisivat tilannetta ja ilmoittaisivat rikoksista poliisille.

Poliisi tulisi velvoittaa esittämään Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle virka-apupyyntö ja näiden tulisi pikaisesti valmistautua antamaan virka-apua.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike ennakoi turvallisuustilanteen heikentyvän yleisillä paikoilla kevään myötä. Kansalaisten turvallisuutta ei saa vaarantaa viivyttelemällä asian vaatimia tehokkaita toimenpiteitä.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii varusmiehiä katupartioihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s