Maahanmuuttokriittinen kansanliike

You will find a brief summary in English in the end of this page

Olemme kasvava joukko suomalaisia, jotka ovat tyytymättömiä harjoitettuun maahanmuuttopolitiikkaan sellaisena kuin se arjessa tälläkin hetkellä toteutuu. Tavoittelemme tavallisten suomalaisten ja erityisesti lapsiperheiden kannatusta. Meitä voi kannattaa jakamalla viestiämme eteenpäin ja vaatimalla omalta edustajaltaan maahanmuuttopolitiikan muuttamista.

Nykyisen keskusteluilmapiirin takia toimintamme on anonyymiä. Näkemysten esittäjien henkilöllisyys ei ole tärkeää, asia puhukoon puolestaan. Maahanmuuttokriittinen kansanliike haluaa olla rehellisesti ja avoimesti sitä, mitä se nimensä mukaisesti on, ilman piilotettua agendaa. Emme tavoittele yhteyksiä ääriliikkeisiin tai Venäjän valtioon ja sen intresseihin.

Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen visio, missio ja strategia

Visio Suomi on parempi paikka elää ilman yhteiskunnan kustannuksella elätettävää ja asutettavaa vähemmistöä, jonka uskonnollis-kulttuurisista eroista aiheutuvat ongelmat eivät kotouttamalla häviä. Suomi auttaa aidosti hädänalaisia tukemalla pakolaisleirejä, jotka sijaitsevat lähellä kriisialueita.

Missio Esitämme nykyiselle maahanmuuttopolitiikalle tosiasioihin pohjautuvia vasta-argumentteja sekä vaihtoehtoja, jotka ovat toteuttamiskelpoisia ja tehokkaita.

Strategia Maahanmuuttokriittinen kansanliike pyrkii muuttamaan Suomen maahanmuuttopolitiikkaa poliittisin keinoin. Vaikutamme olemassaoleviin puolueisiin niiden kannattajien kautta tuomalla esiin tosiasioihin pohjautuvia näkökulmia ja kannanottoja, jotka eivät ole tulkittavissa vihapuheeksi. Strategisia ydintavoitteita ovat humanitaarisen maahanmuuton merkittävä vähentäminen sekä kaikkien maahanmuuttoon liittyvien kustannusten merkittävä alentaminen.

Tiivistelmä tärkeimmistä kannanotoista

Suomalaiset eivät halua kantaa maahanmuuton moninaisia kustannuksia

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että nyt käynnissä oleva massamaahanmuutto tulee aiheuttamaan yhteiskunnassamme sellaisia muutoksia sekä inhimillisiä, sosiaalisia ja taloudellisia kustannuksia, joita kansalaisten enemmistö ei ole halukas kantamaan. Maahanmuuttokriisissä korostuu aidon demokraattisen päätöksenteon puuttuminen. Tilanne vaatisi pikaista kansanäänestystä. Kyse on poliittisesta tahdosta, eikä kansalaisten vastuullinen enemmistö halua kustantaa velkarahalla maahanmuuttajien elättämistä ja muita heistä aiheutuvia kustannuksia, jotka ovat vuosittain yhteensä miljardien suuruusluokkaa.

Maahanmuuttopoliitikalla ei saa lisätä rikollisuutta ja turvattomuutta

Mediassa esitetyt näkemykset maahanmuuttajien tekemien rikosten suhteellisesta vähäisyydestä ovat ongelmien vähättelyä ja rikollisen toiminnan suosimista.

Ajatellaanpa, että maitotuotteista olisi myrkytetty noin prosentin verran. Voitaisiinko näiden tuotteiden myymistä jatkaa ja sanoa, että vain alle prosentti on myrkyllisiä? Tätä ajatusmallia yritetään nyt syöttää suomalaisille rikoksia ja turvattomuutta tuoneen maahanmuuton osalta.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii nollatoleranssia maahanmuuttajien rikollisuuden suhteen. Suomella ei ole mitään tarvetta lisätä rikollisten määrää yhteiskunnassamme sallimalla näiden maahantulon ja asumaan jäämisen. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka mukaanlukien siihen liittyvät sopimukset ovat tulleet tiensä päähän. Suomen on harjoitettava politiikkaa, joka ei lisää rikollisuutta ja turvattomuutta.

Suomi voi auttaa tasapuolisemmin ja useampia

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että nykyinen Euroopan maahanmuuttokriisi on enimmiltä osin poliittinen kysymys, eikä ihmisoikeuskysymys, kuten vihreät, vasemmisto ja muut laittoman maahantulon hyväksyvät tahot katsovat.

Kriisialueiden asukkaita on mahdollista auttaa lähemmäs kotiseutua perustetuilla YK:n pakolaisleireillä, joilla toteutuu auttamisen tasapuolisuus niin varallisuuden, sukupuolen, iän ja terveydellisten edellytysten kannalta. Eurooppaan nyt ihmissalakuljettajien avulla tulleet eivät ole hädänalaisimmassa asemassa, eikä enemmistö täytä kansainvälisen suojelun tarvetta. Varsinkaan Eurooppaan siirtyminen ei ole kestävä ratkaisu heidän tai vastaanottavien maiden kannalta kokonaistilanne huomioon ottaen.

MaKriKaLi movement aims to change the immigration policy by political means

Vision Finland is a better place to live without a minority living on taxpayers’ money and whose problems due to religious-cultural differences won’t disappear by public integration efforts. Finland helps real refugees by supporting refugee camps near the crisis areas.

Mission We bring fact based counter arguments to existing immigration policy and alternatives that are realistic and effective.

Strategy MaKriKaLi (Immigration critical popular movement) aims to change the immigration policy of Finland by political means. We affect to existing political parties by affecting their supporters with fact based perspectives and commitments that can’t be understood as a hatespeech. Our strategic core objectives are the significant decrease in humanitarian immigration and the significant decrease in all costs of immigration.

MaKriKaLi operates anonymously for security reasons.

MaKriKaLi is not looking for cooperation with extremists or The Federation of Russia.

Mainokset
Maahanmuuttokriittinen kansanliike

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s