Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen ehdotus turvapaikanhakijoiden työllistämiseksi

Julkaistu 21.1.2016

Suomessa ja Euroopassa työttöminä olevat turvapaikan tai oleskeluluvan saaneet sekä niitä hakeneet tulisi työllistää rauhanturvaamis- ja jälleenrakennustöihin omilla kotiseuduillaan osana kansainvälisesti johdettua ja rahoitettua humanitaarista rauhaanpakottamisoperaatiota.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että kielitaitoiset ja paikallisen kulttuurin tuntevat työkykyiset ihmiset voivat oikein johdettuina rakentaa tuloksellisesti kotiseutujensa hyvinvointia ja omaa elämäänsä. Sen sijaan heidän työllistämisensä Suomessa ja Euroopassa on aiempien kokemusten perusteella erittäin haastavaa. Varsinkin, kun uskonnollis-kulttuurisista eroista aiheutuvat ongelmat eivät työllistymistä ja länsimaiseen yhteiskuntaan sopeutumista edistä. Ongelmaa syventää myös Euroopan ennestään vaikea työllisyystilanne.

Moraalisesti on väärin, että Suomen ja muiden Euroopan maiden nuoret miehet ja naiset asettavat henkensä ja terveytensä vaaraan rauhanturvaoperaatioissa ja tekevät jälleenrakennustyötä toimettomina Euroopassa olevien kriisialueiden asukkaiden puolesta.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii Suomen hallitusta ajamaan Euroopan unionin päättävissä elimissä aiempana ehdotettua kansainvälistä rauhanturvaoperaatiota. Sen avulla voidaan ratkaista massamaahanmuuton aiheuttamat ongelmat niin Suomessa, Euroopassa kuin kriisialueillakin.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen ehdotus turvapaikanhakijoiden työllistämiseksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s