Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kannanotto auttamiseen

Julkaistu 2.12.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii, että Suomi keskittyy auttamaan vain aidosti hädänalaisia pakolaisleireillä ja kriisialueilla.

Kriisialueiden asukkaita on mahdollista auttaa lähemmäs kotiseutua perustetuilla YK:n pakolaisleireillä, joilla toteutuu auttamisen tasapuolisuus niin varallisuuden, sukupuolen, iän ja terveydellisten edellytysten kannalta. Eurooppaan nyt ihmissalakuljettajien avulla tulleet eivät ole hädänalaisimmassa asemassa, eikä enemmistö täytä kansainvälisen suojelun tarvetta. Varsinkaan Eurooppaan siirtyminen ei ole kestävä ratkaisu heidän tai vastaanottavien maiden kannalta kokonaistilanne huomioon ottaen.

Näin toimien Suomi auttaisi murto-osalla nykyisistä maahanmuuton kustannuksista moninkertaista väkimäärää verrattuna nykykäytäntöön. Samalla vältyttäisiin ongelmilta, jotka aiheutuvat pääosin vaikeasti yhteiskuntaamme kotoutuvasta vähemmistöryhmästä.

Kyse on siitä haluammeko itse valita viisaamman, tasapuolisemman ja taloudellisemman tavan auttaa vai alistummeko kutsumattomien tulijoiden mielihaluihin vahingoittaen samalla kansamme etua.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kannanotto auttamiseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s