Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kommentti Kempeleen tapaukseen

Julkaistu 24.11.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike pahoittelee julman seksuaalirikoksen uhrin ja tämän läheisten kokemaa kärsimystä sekä tavallisten kansalaisten kokemaa lisääntynyttä turvattomuuden ja voimattomuuden tunnetta.

Samalla tuomitsemme jyrkästi nykyisen maahanmuuttopolitiikan sellaisena kuin se arkipäivässä toteutuu. Lisäksi tuomitsemme Suomen oikeusjärjestelmän kyvyttömyyden pitää yllä kansalaisten kokemusta oikeudenmukaisista rangaistuksista laittomasti maahantulleiden ja rikoksiin syyllistyneiden osalta.

Kaikki maastamme turvapaikkaa hakevat eivät ole rikollisia. Valitettavasti on kuitenkin niin, että nykymuotoinen pääosin hallitsematon laiton maahantulo muun kuin aidon suojelutarpeen vuoksi tuo väistämättä mukanaan aiempaa enemmän rikollisia ja niihin helposti taipuvaisia.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii, että Suomi lopettaa välittömästi nykyisen maahamme suuntautuneen laittoman siirtolaisvirran päästämisen rajan yli. Jo maahamme saapuneiden osalta tulee pidättäytyä myöntämästä oleskelulupia ja huolehtia heidän välittömästä palauttamisestaan siihen maahan, josta he ovat Suomeen tulleet noudattamatta EU:n säädöksiä liikkumisen ja turvapaikanhakemisen osalta.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

 

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kommentti Kempeleen tapaukseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s