Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kommentti YLE:n maahanmuuttoviestintään

Julkaistu 9.12.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike tuomitsee YLE:n maahanmuuttoviestinnän ylilyönnit ja vaatii sen hallintoelimiä puuttumaan asiaan.

YLE:n todellisuutta vääristelevä maahanmuuttoa koskeva joukkoviestintä aiheuttaa kansalaisten enemmistölle henkistä pahoinvointia lisäten samalla kielteisiä asenteita turvapaikanhakijoita kohtaan henkilöinä. Maahanmuuton ongelmien pimittäminen tai niiden väheksyminen ja pakonomainen tarve värittää asioita myönteiseksi ärsyttävät kansalaisia, jotka omassa arkielämässään näkevät ja kokevat todellisuuden. Myös sosiaalisen median kautta saatavat tiedot ovat useissa tapauksissa olleet todenmukaisempia ja nopeammin saatavilla kuin YLE:n uutisointi.

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevassa yhteiskunnassamme henkisen pahoinvoinnin lisääminen ei ole kenenkään edun mukaista.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että sananvapaus koskee myös YLE:ä, mutta kansalaisilta kerättävällä pakkoverolla rahoitettavan kansallisen yleisradioyhtiön tulisi noudattaa toiminnassaan ensisijaisesti rehellisyyttä ja puolueettomuutta. Muut, hyvälle journalismille vieraat tavoitteet, kuten monikulttuurisuuden edistäminen tulisi välittömästi hylätä.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen kommentti YLE:n maahanmuuttoviestintään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s