Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen näkemys maahanmuuttajien asumisjärjestelyistä

Julkaistu 10.12.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike pitää vahingollisena suurten, pääosin yhteiskunnan kustannuksella elävien maahanmuuttajamäärien asuttamista pääkaupunkiseudulle. Poliittisesti se on vastuutonta ja epäviisasta.

Pääkaupunkiseudulla asuvien näkökulmasta kasvavan kysynnän johdosta tapahtuva asumisen hintojen nousu, ruuhkautuvat julkiset palvelut, julkisten liikennevälineiden ruuhkautuminen ja yleisen turvattomuuden kasvu lisääntyneen rikollisuuden myötä ovat seurauksia, joilla arkielämää ei pitäisi entisestään hankaloittaa.

Erityinen huoli on lasten koulunkäynnin häiriintymisestä esimerkiksi luku- ja kirjoitustaidottomien tai pahimmillaan väkivaltaisten maahanmuuttajalasten vuoksi. Tällaiset oppilaat vievät muutenkin niukkoja resursseja normaalilta opetukselta.

Maahanmuuttajien keskittyminen tietyille alueille johtaa kantasuomalaisten lähtemiseen. Uskonnollis-kulttuurisista eroista johtuvat ongelmat ovat usein ilmiön takana, eivätkä ne poistu kotouttamalla.

Asumisen hintojen nousu pääkaupunkiseudulla ulottaa kustannusvaikutuksensa koko kansantalouteen palkkavaatimusten nousun kautta. Se voi pahimmillaan estää talouden elpymisen ja työttömyyden alenemisen.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike ehdottaa vetovoimatekijöiden ja kustannusten karsimiseksi, että jatkossa ulkomaalaistaustaisten, pelkästään yhteiskunnan kustannuksella elävien henkilöiden osalta muutetaan suora rahallinen tuki sekä suurilla paikkakunnalla ilmainen asuminen. Tällaisia henkilöitä varten tulee perustaa harvaan asutuille alueille yhdyskuntia, joissa näille tarjotaan asuntolamuotoinen majoitus ja laitosruokailu, perusterveydenhuolto sekä oppivelvollisille perusopetus heidän itse huolehtiessaan yhdyskuntiensa ylläpitämisestä. Yhdyskuntiin sijoitettavilla henkilöillä ei tule myöskään olla täysin vapaata liikkumisoikeutta yhdyskuntiensa ulkopuolella. Vartioimisesta ja järjestyksenpidosta huolehtimaan järjestetään varusmiespalvelustaan suorittavista sotilaspoliiseista vaihtuvat osastot poliisin valtuuksin.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen näkemys maahanmuuttajien asumisjärjestelyistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s