Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen näkemys maahanmuuttokriisistä

Julkaistu 26.11.2015

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että nykyinen Euroopan maahanmuuttokriisi on enimmiltä osin poliittinen kysymys, eikä ihmisoikeuskysymys, kuten vihreät, vasemmisto ja muut laittoman maahantulon hyväksyvät tahot katsovat.

Kriisialueiden asukkaita on mahdollista auttaa lähemmäs kotiseutua perustetuilla YK:n pakolaisleireillä, joilla toteutuu auttamisen tasapuolisuus niin varallisuuden, sukupuolen, iän ja terveydellisten edellytysten kannalta. Eurooppaan nyt ihmissalakuljettajien avulla tulleet eivät ole hädänalaisimmassa asemassa, eikä enemmistö täytä kansainvälisen suojelun tarvetta. Varsinkaan Eurooppaan siirtyminen ei ole kestävä ratkaisu heidän tai vastaanottavien maiden kannalta kokonaistilanne huomioon ottaen.

Lisäksi Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että nyt käynnissä oleva massamaahanmuutto tulee aiheuttamaan yhteiskunnassamme sellaisia muutoksia sekä inhimillisiä, sosiaalisia ja taloudellisia kustannuksia, joita kansalaisten enemmistö ei ole halukas kantamaan. Maahanmuuttokriisissä korostuu aidon demokraattisen päätöksenteon puuttuminen. Tilanne vaatisi pikaista kansanäänestystä. Kyse on poliittisesta tahdosta, eikä kansalaisten enemmistö halua kustantaa velkarahalla maahanmuuttajien elättämistä ja muita heistä aiheutuvia kustannuksia, jotka ovat seuraavan vuoden aikana yhteensä miljardien suuruusluokkaa.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen näkemys maahanmuuttokriisistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s