Näkemyksemme MV-lehdestä

Julkaistu 11.3.2016

MV-lehden maahanmuuttoon liittyvissä, todellisuuden paljastavissa jutuissa ei sinänsä ole ongelmaa, vaikka niissä ainakin aiemmin käytettiin kieltä, jota ei voi sanoa asialliseksi. Sisältöhän ratkaisee ja jos se on totta, juttu ansaitsee tulla kerrotuksi. Epäiltyjen sotarikollisten esiin kaivaminen on esimerkki suorastaan hyödyllisistä jutuista.

Jutut, jotka ensisijaisesti pyrkivät lietsomaan tyytymättömyyttä ja sitä kautta mahdollisesti levottomuutta ovat askel väärään suuntaan. Raja ei tosin ole aina selvä. Suomen sisäinen vakaus on Suomelle vahvuus. Ja Suomen epävakauden myötä tuleva heikkous on kriisitilanteessa vastustajan etu. Yleisesti katsoen MV-lehti ei näytä säästelevän tyytymättömyyden herättämisessä. Epäkohtiin pitääkin puuttua, mutta on hyvä muistaa, että asialla on myös tuo edellä mainittu vakaus-näkökulma.

Silkkaa Venäjän propagandaa ovat Nato-kriittiset jutut ja osa EU-kriittisistä jutuista. EU-kriiittisyyteen on paljonkin aihetta, mutta Suomen turvallisuusasemaa vahvistava ratkaisu ei ainakaan toistaiseksi ole siitä eroaminen.

Epämääräisten lähteiden perusteella syntyneet Iso-Britannia- ja USA-kriittiset jutut ovat niin ikään taattua Venäjää palvelevaa informaatiovaikuttamista. Esimerkiksi juttu USA:n ja Iso-Britannian aseteollisuuden hyötymistarkoituksesta maahanmuuttokriisin taustalla voi asioita vähänkään ymmärtävä asettaa helposti oikeaan arvoonsa. Samaan sarjaan kuuluvat luonnollisesti Venäjää myönteisessä valossa näyttävät jutut, vaikka ne olisivat osittain tottakin.

Nykyisessä maailmantilanteessa, Venäjän harjoittaessa aggressiivista ja sotilaallista etujensa ajamista naapureitaan ja länttä vastaan, Venäjää ei yksiselitteisesti kannata tukea millään tavalla!

Suoranainen muukalaisvihan lietsominen ei palvele eurooppalaisten intressiä. Sekin luo epävakautta ja heikentää Eurooppaa mahdollisen sotilaallisen kriisin yhteydessä. On eri asia ajaa voimallisestikin maahanmuuttopolitiikan kovaa kiristämistä ja käyttää siihen poliittisia keinoja. Tosiasioiden kertominen asiallisesti riittää. Kaikki faktat ja kansalaisten enemmistö ovat maahanmuuttokriittisyyden puolella. Se, joka paisuttelee, vääristelee, kärjistää tai yllyttää oman käden oikeuteen tekee karhunpalveluksen maahanmuuttokriittisyyden tavoitteille.

Venäjä-kriittisten tahojen alentaminen eri keinoin palvelee Venäjän intressejä. Emme olisi yllättyneitä, jos mekin saisimme osamme. Toivoisimme olevamme väärässä ja otamme sanamme takaisin, jos huomaamme tehneemme virhearvion. Luemme jatkossakin MV-lehden juttuja. Niistä saa monenlaista informaatiota. Muutakin kuin mitä niiden kirjoittajat ja taustavoimat ovat halunneet sanoa.

Viestimme MV-lehden perustajalle ja päätoimittajalle sekä toimittajille on: Sanoutukaa selkeästi irti ääriliikkeiden ja Venäjän intressien tukemisesta ja toimikaa myös niin juttuja tehdessänne! Teillä on käsissänne vahva yhteiskunnallinen vaikuttava voima. Älkää käyttäkö sitä väärin, Venäjän hyväksi, vaan kehittykää, uudistukaa ja käyttäkää voimaanne Suomen hyväksi ja yhteiskunnassamme esiintyvien ongelmien korjaamiseksi politiikan kautta! Siihen ei valitettavasti muu media juuri nyt näytä kovinkaan hyvin pystyvän.

Raha ei ole koskaan tarpeeksi hyvä syy isänmaan edun myymiselle.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike

Mainokset
Näkemyksemme MV-lehdestä

Yksi kommentti artikkeliin ”Näkemyksemme MV-lehdestä

  1. nakki sanoo:

    Miten joku voi kirjoittaa tuollaista koukerotekstiä sanomatta mitään loogista tai hyödyllistä. Maksetaanko kaikille mamu-nato-akselin blokkaajille sanamäärän mukaan?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s