Maahanmuuttopolitiikka on myös turvallisuuspolitiikkaa

Julkaistu 17.3.2016

Maahanmuuttokriittinen kansanliike haluaa muistuttaa päättäjiä siitä, että maahanmuuttopolitiikkaan liittyvillä valinnoilla on myös turvallisuuspoliittisia ulottuvuuksia muutenkin kuin valtion taloudellisen vakauden kannalta.

Suomen vahvuus kriisiaikoina on ollut kansallinen yksimielisyys ja kansalaisten tahto tehdä oma osansa yhteisen hyvän puolesta. Sodissa kansalaiset ovat olleet valmiita antamaan jopa henkensä maansa hyväksi. Suomi on selvinnyt vaikeistakin ajoista ja niiden jälkiseurauksista yhteisvastuulla ja aidosti toisistaan välittämällä.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että maahanmuuttokriiisi on luonut monin tavoin epävakautta yhteiskuntaamme ja koko Eurooppaan. Asenteiden kärjistymisen ja maahanmuuttokeskustelussa nähtävän poliittisen jakolinjan myötä Suomi on jakautunut tavalla, jota ei ole nähty sitten tasavaltamme varhaisten vuosien. Tämä kuormittaa ja heikentää suomalaisen yhteiskunnan kykyä säilyttää vakaa ja yksituumainen toiminta kriisiaikoina.

Kansalaisten selkeä enemmistö on kyselyiden mukaan maahanmuuttopolitiikan tiukentamisen kannalla. Demokratian perusteita ja Suomen vakautta ei pitäisi horjuttaa pitämällä sokeasti kiinni nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike on tehnyt useita ehdotuksia ongelmien ratkaisemiseksi. Kannanottoihimme voi tutustua osoitteessa https://makrikali.wordpress.com/2016/

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike

Mainokset
Maahanmuuttopolitiikka on myös turvallisuuspolitiikkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s