Vetoomus Suomen alkuperäisten kulttuurien säilymisen puolesta

Julkaistu 8.4.2016

Maahanmuuttokriittinen kansanliike varoittaa maahanmuuttokolonialismista, joka muuttaa suomalaista yhteiskuntaa. Sen vaatimia resursseja tarvittaisiin Suomen alkuperäisten ja uhanalaisten vähemmistökulttuurien säilyttämiseen.

Suomi on ollut monikulttuurinen maa jo monien sukupolvien ajan. Suomen ruotsinkielinen kulttuuri, saamelaiskulttuuri, venäläinen emigranttikulttuuri ja romanikulttuuri ovat arvokkaita ja vakiintuneita suomalaisuuden osia. Niiden asema on kuitenkin uhattuna massamaahanmuuton johdosta.

Ellei Suomen harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa ja maahanmuuttaneille annettavia etuisuuksia kiristetä, on varmaa, että alkuperäisten vähemmistökulttuureiden säilyttämiseen on jatkossa käytettävissä entistä vähemmän resursseja, jos ollenkaan. Lisäksi demografisten muutosten aiheuttama poliittinen paine ei ole missään, eikä koskaan vahvistanut alkuperäiskulttuurien asemaa.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii poliittisia päätöksentekijöitä kääntämään katseensa alkuperäisen suomalaisen kulttuurin rikkauteen ja ottamaan sen säilymisen huomioon päätöksissään.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike

Mainokset
Vetoomus Suomen alkuperäisten kulttuurien säilymisen puolesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s