Puolueiden julkistettava maahanmuuttonäkemystensä yksityiskohdat

Julkaistu 1.5.2016

Vihreiden Ville Niinistö ja RKP:n Carl Haglund ovat tänään esittäneet mediassa vaatimuksia anteliaammasta maahanmuuttopolitiikasta täsmentämättä kuitenkaan olennaisia yksityiskohtia. Maahanmuuttokriittinen kansanliike vaatii nyt kaikkia puolueita esittämään viipymättä maahanmuuttoon liittyvien näkemystensä yksityiskohdat.

Enimmäismäärä

Puolueiden tulee kertoa näkemyksensä turvapaikanhakijoiden ja myönnettävien turvapaikkojen enimmäismäärästä perheenyhdistämiset huomioonottaen. Enimmäismääriä tulee tarkastella vuositasolla ja seuraavan viiden vuoden tähtäimellä.

Taloudelliset kustannukset

Välittömien vastaanottoon liittyvien kustannusten ohella tulee kertoa, miten kustannukset katetaan eli, mistä leikataan vai hoidetaanko ne lisävelalla?

Kansalaisilla on oikeus tietää myös puolueiden näkemykset siitä, mikä on tulijoiden nettokustannusvaikutus pidemmällä tähtäimellä. Kustannuksissa tulee huomioida myös epäsuorat, esimerkiksi lisääntyvän viranomaistyön aiheuttamat kustannukset.

Asumisjärjestelyt

Mille paikkakunnille tulijat asutetaan ja kuka vastaa asumisen kustannuksista?

Yhteiskunnalliset vaikutukset

Mitä vaikutuksia uskonnollis-kulttuurisesti huomattavastikin poikkeavien vähemmistöryhmien syntymisellä maahamme on mm. demografian ja yhteiskunnan vakauden sekä turvallisuuden kannalta?

Moraalinen perusta ja demokraattisuus

Puolueiden pitäisi perustella maahanmuuttonäkemystensä moraalinen oikeutus sekä, kuinka varmistetaan, että kansan enemmistön tahto tulee huomioiduksi maahanmuuttopoliittisissa päätöksissä?

Miksi Suomi kustantaisi joillekin helpomman elämän ja elintason huomattavan nousun myöntämällä turvapaikan, kun se vaihtoehtoisesti voisi auttaa useampia ja tasapuolisemmin YK:n pakolaisleireillä, joilla se olisi myös huomattavasti edullisempaa?

Maahanmuuttokriittinen kansanliike

https://makrikali.wordpress.com/2016/01/27/maahanmuuttokriittinen-kansanliike/

Mainokset
Puolueiden julkistettava maahanmuuttonäkemystensä yksityiskohdat

2 kommenttia artikkeliin ”Puolueiden julkistettava maahanmuuttonäkemystensä yksityiskohdat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s